Tsatsikidippi valkosipulisipseille

Takuuvarma herkutteluhetki  tiedossa

Valkosipulinen perunasipsi on tarkoitettu todelliselle valkosipulin ystävälle! Maku on voimakas, mutta ei hyökkäävä.  Erona muihin vastaaviin perunasipseihin Spiraalisipsin valkosipuli perunasipseissä on vain aitoja makuja ilman lisäaineita: paahdettua valkosipulia, sipulijauhetta, valkopippuria, merisuolaa ja sokeria. Ota tuote testiin ja tilaa Spiraalisipsin Valkosipulisipsejä täältä: www.spiraalisipsi.fi

Paahdettu valkosipuli antaa runsaasti makua

Spiraalisipsin valkosipuliperunasipseissä maistuva herkullinen paahdettu valkosipuli lennättää makumatkailijan suoraan Välimerelle, kreikkalaisen keittiön helmaan. Sieltä löydämme valkosipulisipseille täydellisesti sopivat makuparidipin – tsatsikin. Tuo jogurtin, kurkun ja valkosipulin pyhä yhdistelmä hivelee makuhermoja. Tässä tsatsikidipissä ei itsessään ole valkosipulia, mutta juuri näin se toimii täydellisenä makuparina Spiraalisipsin valkosipuli perunasipsien kanssa. Minttu tuo lisää raikkautta dippiin ja hunaja kruunaa dipin hitusella makeutta.

Vinkki säilymiseen ja vegaaninen versio

Jotta dippi säilyisi mahdollisimman pian hyvänä kannattaa seurata ohjetta tarkasti ja puristaa kurkusta raastamisen jälkeen ylimääräinen vesi pois. Näin estät dipin liiallisen vettymisen. Mikäli minttu on suosikkisi voi sitä toki laittaa vaikka koko puntin. Mikäli haluat dipistä vegaanisen korvaa turkkilainen jogurtti Alpron Greek Style No Sugars- tuotteella.

VALMISTUSAINEET

½ kurkku

2 dl turkkilaista jogurttia tai Alpro Greek Style No Sugars

2 rkl sitruunamehua

½ punttia tuoretta minttua

1 tl juoksevaa hunajaa

VALMISTUSOHJE

Raasta kurkku raasteeksi.

Painele siitä vesi pois siivilän läpi.

Laita kurkku kulhoon. Lisää jogurtti ja hunaja.

Irrota mintusta lehdet ja silppua ne veitsellä pieneksi.

Lisää minttu kulhoon ja sekoita.

Anna maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.



RESEPTI

Miia Ylönen & Petri Ylönen

Seuraava
Seuraava

Vuohenjuusto-yrttidippi