Kauppatuotteet

 

Käsintehdyt bataattisipsit kauppoihin

Tapahtumamyynnissä suosiota kasvattaneet Spiraaliperuna® bataattisipsit ovat saatavilla nyt myös ruokakauppamyyntiin tarkoitetussa muodossa. Sipsit ovat tuoretta, vegaanista lähiruokaa parhaimmillaan. Kaikki tuotteet valmistetaan ja pakataan tuotantokeittiössämme Vantaan Itä-Hakkilassa.

Aloitimme juuressipsien myynnin tapahtumissa vuonna 2015 ja vähittäismyynti alkoi kesällä 2017. Pienenä sipsitehtaana tuotteemme huippulaatu ja tuoreus ovat toimintamme ydin. Olen sanonut monesti; ”Päivän päätteeksi – kaikki mitä meillä on – on tuotteen laatu”.

Teemme jokaisen erän käsin juuresten pesusta pakkaamiseen asti, hygieniamääräyksiä noudattaen.

Kuluttajille ruuan paikallisuus, lisäaineettomuus ja vegaanisuus ovat valttejamme. Uskomme, että Spiraaliperunan® tuoresipsit vastaavat herkullisuutensa lisäksi juuri tämänhetken ruokatrendeihin.

Ruokakaupoille myytävien tuotteiden ravintosisältö on tarkastettu ja tuotteet on kehitetty säilymään kauemmin, kuin torimyynnin tuotteet. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita tai muita lisäaineita. Paistamiseen käytämme auringonkukkaöljyä.

Lastumme ovat:

  • tuoreita
  • lisäaineettomia
  • puhtaista raaka-aineista valmistettuja
  • gluteenittomia
  • maidottomia
  • vegaaniruokavalioon sopivia

Lataa tuotekuva (1 Mt): Käsintehdyt Bataattisipsit – yksi pussi

Lataa tuotekuva (1 Mt): Käsintehdyt Bataattisipsit – kolme pussia

Bataattisipsien ravintosisältö

Valmistusmaa: Suomi

Käsityönä valmistetut tuorebataattisipsit. Ainekset: bataatti (USA, lajike: covington), auringonkukkaöljy (Alankomaat), jodioitu suola (Alankomaat). Ravintoarvot per 100 g: energiaa 2509 kj/599 kcal, rasvaa 47,5 g joista tyydyttynyttä 5,6 g, kertatyydyttämättömät 11,3 g, monityydyttymättömät 30,9 g, hiilihydraatteja 40,1 g (joista sokereita 16,2 g), ravintokuitua 6 g, proteiinia 4,5 g, suolaa 1,07 g. Säilyvyys: kolme viikkoa valmistuspäivästä

Pakkauskoko

100 g

Tilaukset

Matti Martikainen
Spiraaliperuna Oy
Puh. 040 157 0115
info@spiraaliperuna.fi