Kauppatuotteet

 

Käsintehdyt bataattilastut kauppoihin

Tapahtumamyynnissä suosiota kasvattaneet Spiraaliperuna® bataattilastut ovat saatavilla nyt myös ruokakauppamyyntiin tarkoitetussa muodossa. Lastut ovat tuoretta, vegaanista lähiruokaa parhaimmillaan.

Aloitimme juureslastujen myynnin tapahtumissa vuonna 2015 ja vähittäismyynti alkoi kesällä 2017. Pienenä sipsitehtaana tuotteemme huippulaatu ja tuoreus ovat toimintamme ydin. Olen sanonut monesti; ”At the end of the day – kaikki mitä meillä on – on tuotteen laatu”.

Teemme jokaisen erän käsin juuresten pesusta pakkaamiseen asti, hygieniamääräyksiä noudattaen.

Kuluttajille ruuan paikallisuus, lisäaineettomuus ja vegaanisuus ovat valttejamme. Uskomme, että Spiraaliperunan® juureslastut vastaavat herkullisuutensa lisäksi juuri tämänhetken ruokatrendeihin.

Ruokakaupoille myytävien tuotteiden ravintosisältö on tarkastettu ja tuotteet on kehitetty säilymään kauemmin, kuin torimyynnin tuotteet. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita tai muita lisäaineita. Paistamiseen käytämme auringonkukkaöljyä.

Lastumme ovat:

  • tuoreita
  • lisäaineettomia
  • puhtaista raaka-aineista valmistettuja
  • gluteenittomia
  • maidottomia
  • vegaaniruokavalioon sopivia

spiraaliperuna pussi 2018 bataattilastu käsintehty
Lataa tuotekuva (1 Mt): Käsintehdyt Bataattilastut

Bataattilastujen ravintosisältö

Käsityönä valmistetut tuorebataattilastut. Ainekset: bataatti (USA), auringonkukkaöljy. Ravintoarvot per 100 g: energiaa 2509 kj/599 kcal, rasvaa 49,5 g (joista tyydyttynyttä 5,6 g), omega-6 30,9 g, hiilihydraatteja 40,1 g (joista sokereita 16,2 g), ravintokuitua 6 g, proteiinia 4,5 g, suolaa 0,76 g. Säilyvyys: kolme viikkoa valmistuspäivästä

Pakkauskoko

100 g

Tilaukset

Matti Martikainen
Spiraaliperuna
Puh. 040 157 0115
info@spiraaliperuna.fi